B en B Deventer?

Bed and Breakfast Deventer op een unieke locatie in de oude binnenstad!

Bed and Breakfast Deventer. In de binnenstad van Deventer, bevindt zich de oudste wijk genaamd het Noorderbergkwartier. Daar liggen onze beide nieuwe Bed & Breakfast locaties. De B&B’s zijn gevestigd in historisch panden die dateren van begin vorige eeuw. Ze liggen midden in het centrum van Deventer en het is er heel rustig. U bevindt zich meteen in de gezellige winkelstraten van Deventer. Horeca gelegenheden, waaronder restaurants van zeer hoge kwaliteiten bevinden zich op loopafstand.

Uniek aan beide locaties is, dat ze de sfeer hebben van lang vervlogen tijden en dat ze voldoen aan de eisen van het heden. U kunt er met 4 personen verblijven.

Bed and Breakfast Deventer, het appartement

Het woonoppervlakte is ca. 85 m2. Het appartement heeft een eigen status en is voorzien van een open keuken en een nette badkamer met douche en toilet. De slaapkamer met tweepersoons bed bevindt zich op de “vide” die met een trap te bereiken is. . De woonkamer straalt warmte uit, gezien de oude bouwelementen die bewaard zijn gebleven.

Bed and Breakfast Deventer, de woning

Ook deze B&B woning heeft een eigen voordeur. Op de begane grond bevindt zich de hal, slaapkamer, cv en ruime badkamer met bad, wastafel en toilet. Op de 1e verdieping bevinden zich een tweede toilet en de woonkamer met open keuken. Via een vlizo trap kunt u de zolder bereiken.

Overige extra’s:

 • Gratis koffie (Nespresso) en thee
 • Gratis Wifi
 • We brengen het ontbijt naar de woning en appartement. Het kost € 10,- p.p.
 • Een welkomstdrankje staat altijd voor u klaar.
 • Uitchecktijd is op elke dag tot 11:00 uur.
 • Parkeergelegenheid is beschikbaar. Vanwege beperkt aantal plaatsen verzoeken we u van tevoren een parkeerplaats te reserveren.
 • De parkeerkosten zijn € 20,00 per dag. (van 13:00 – 13:00 uur)
 • Kinderen tot 4 jaar zijn gratis.
 • Het NS station is op 10 minuten loopafstand
 • Afgesloten gratis fietsenstalling
 • Op verzoek kunnen we een babybedje plaatsen.

Op het incheckadres Nieuwe Markt 40 te Deventer wordt u van harte verwelkomd. Vanuit dit adres wordt u naar de B en B locatie gebracht. De loopafstand is 250 meter. Inchecken vanaf 15:00 uur. Uitchecken is tot 11:00 uur.

Prijzen in overleg. Belt u naar 0570 642144

Ook te huur voor langere periodes bijvoorbeeld 1 of 2 maanden. Klik op de button “informatie aanvragen” en vul het formulier in met uw vraag en u krijgt een snel en accuraat antwoord.

Prijzen

De meest actuele prijzen vindt u door de datum van uw verblijf in te geven en dan op controleer te klikken.

Het hotel hanteert afwijkende prijzen bij grote evenementen en bijzondere feestdagen.

Hotel de Vischpoorte

Bed and Breakfast Deventer

Peter van den Hengel

Onze kamers

We zijn een prachtig stadshotel met 12 kamers/appartementen en zijn uniek in de verscheidenheid aan kamers. Onze kamers/appartementen beschikken over…

Parkeermogelijkheden

Het hotel beschikt over een beperkt aantal overdekte en openbare parkeerplaatsen die vlak bij het hotel liggen. U kunt via onze website online een parkeerplaats…

Lokaties van onze kamers

Het bijzondere van ons hotel zijn de prachtige locaties van onze accommodaties. De locatie is altijd in het centrum van Deventer, op loopafstand van…

Over Deventer

De hanzestad Deventer is één van de oudste steden van Nederland en ook de leukste winkelstad! Al in het jaar 768 bouwde een Angelsaksische missionaris…