Studio Split level (2 verdiepingen)

Studio met apart zit –en slaapgedeelte.

Gelegen op de tweede verdieping en alleen per trap bereikbaar

Gedeeltelijk uitzicht over de rivier de IJssel.

Kitchenette met koelkast en magnetron

Nespresso koffiezetapparaat en waterkoker met melk, suiker, koffie cups en thee.

Tweepersoons (deelbaar) bed te bereiken via een trap naar de vide

(Regen)douche, toilet en een vaste wastafel, voorzien van een föhn.

Handdoeken en een aantal toiletartikelen.

Interactieve TV

Inclusief WiFi (draadloos) internet

Onze locatie

Bewonder de kamer

Dit knusse appartement bevindt zich op de 2e etage van ons monumentale hotel. De rivier de IJssel is vanuit uw appartement goed te zien. Er is een kitchenette, voorzien van koelkast, magnetron, nespresso koffiezetapparaat en waterkoker. Bovendien zijn de kastjes gevuld met borden, bestek. Hier staat ook melk, suiker, koffie en thee voor u klaar.

Het slaapvertrek bevindt zich op de hoger gelegen zolder dat met een scheepstrap te bereiken is. Hier staat een goed tweepersoons (deelbaar) boxspring bed. U kunt hier rustig aan een bureau werken. Tevens zijn er kastjes met opbergmogelijkheden. Er is WIFI (draadloos internet) aanwezig, dit is bij de prijs inbegrepen. De badkamer heeft een (regen)douche, vaste wastafel en toilet en is voorzien van een föhn, handdoeken en een aantal toiletartikelen.

1, 2 of 3-persoonsverblijf:
De prijs van de Studio split level is gebaseerd op een verblijf van 2 personen. Op verzoek en tegen een meerprijs van € 27,50 per persoon per nacht, kan er een extra opklapbed met beddengoed bijgeplaatst worden.

Sfeerimpressie