Algemene voorwaarden en annulering:

Op alle door ons aangegane reserveringen en diensten zijn de Algemene voorwaarden van Horeca Nederland van toepassing. U kunt via de volgende link de voorwaarden bekijken:  Algemene Voorwaarden van Horeca Nederland 

De belangrijkste punten:

– legitimatie is verplicht

– Indien u niet vooraf betaald, zijn uw creditcard gegevens zijn nodig om uw boeking te kunnen garanderen

– Betalingen dienen te geschieden bij aankomst in het hotel, vóór het inchecken of indien bevestigt door het hotel, op rekening.

– Het hele hotel is rookvrij. Dus ook uit het raam roken en/of in de badkamer en toilet roken is niet toegestaan. We voeren een sanctiebeleid tegen ongeoorloofd roken: boetebedrag € 250,- en u wordt onmiddellijk na overtreding van deze huisregel de toegang tot het hotel ontzegd. Indien u niet betaald doen we altijd aangifte bij de politie waarbij we uw gegevens zullen doorgeven. Alles voor de veiligheid van onze gasten.

– De consumpties die u uit de minibar genuttigd hebt, dient u voor of tijdens het uitchecken betaald te hebben. Indien dit niet het geval is, is het boetebedrag € 50,- plus de kosten van de consumpties. Ook hiervan doen we aangifte bij de politie.

– Huisdieren zijn niet toegestaan in het hotel

– Het hotel heeft te allen tijde het recht om de gast(en) voor het gehele verblijf een gelijkwaardige of betere accommodatie toe te wijzen (upgraden)

– Als u uw boeking kosteloos wilt annuleren, dan moet u de annuleringstermijn genoemd op de bevestiging aanhouden. Indien u bij een boekingssite geboekt hebt, dan moet u via deze site annuleren. Houdt u er alstublieft rekening mee dat de dag van aankomst begint om 0:00 uur.

– Voor elke boeking die niet voor de gratis annuleringstermijn wordt geannuleerd, zullen de kosten van de totale reservering in rekening worden gebracht. Dit geldt ook voor het niet komen opdagen van de gast(en): de zogenaamde “no-show”.

– Bij evenementen zoals Dickens Festival, Deventer op Stelten en de Boekenmarkt en bij langere verblijven kunnen langere annuleringstermijnen gelden. De annuleringstermijn genoemd in de bevestiging is dan alleen geldig.

– Voor groepsboekingen gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden

– Wij voldoen aan de AVG wetgeving en hebben daarvoor een verwerkingsovereenkomst met Hoteliers.com ondertekend.  Zij beheren onze eigen reserveringsmodule. Op aanvraag kunnen we u deze overeenkomst opsturen.  Indien u via een andere boekingssite gereserveerd hebt, dan gaat de verantwoordelijkheid voor het naleven van de privacy wetgeving over op de desbetreffende boekingssite.

– Bij verlies van de sleutel, brengen we € 150,- in rekening. Hotelsleutels zijn geen normale huis- tuin- en keuken sleutels en er zitten altijd extra kosten aan om ze bij te maken (programmeren of registreren of certificeren)

– Parkeren bij het hotel is op eigen risico. Het hotel kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, vermissing of schade aan uw voertuig.

– Valet service: indien de gast de sleutel van de auto in bewaring geeft om de auto te kunnen verplaatsen ten behoeve van het vinden van een geschikte parkeerplaats,  dan stemt de gast er in toe om de auto ook te verplaatsen naar een geschikte parkeerplaats door een medewerker van het hotel. Eventuele schade of diefstal is dan voor rekening van de gast.