Deventer Koek

Hotel de Vischpoorte Arrangementen

Geniet van een 3-daags verblijf in Deventer voor € 215 p.p., waarbij u de rijke historie van de stad kunt ervaren. Dit arrangement biedt twee overnachtingen in een studio, een Deventer Kruidkoek, een flesje wijn bij aankomst, een stadswandeling, lunches bij Bagels & Beans, 3 gangendiners bij zowel ’t Arsenaal als Bouwkunde, en een speciale koffiebeleving bij het Deventer Koekhuisje. Drankjes bij het diner zijn niet inbegrepen en er zijn enkele beperkingen tijdens grote evenementen en in de zomermaanden.

Wandel Arrangement

Hotel de Vischpoorte Arrangementen

Hotel de Vischpoorte, gelegen aan populaire wandelroutes zoals de IJsselvallei route, biedt een speciaal wandelarrangement voor liefhebbers van het rivierenlandschap rond Deventer. Bij dit arrangement krijgt u een overnachting in een studio, een Deventer Kruidkoek, een flesje wijn bij aankomst, een informatiepakket over Deventer, een maaltijd bij Café de 7e Hemel en ontbijt. Gasten kunnen ook een lunchpakket aanvragen. De prijzen variëren: €104 p.p. in het weekend, €94 p.p. doordeweeks en €90 p.p. op zondag, gebaseerd op twee personen per studio. Een toeslag is van toepassing voor individuele reizigers en luxere accommodaties. Het arrangement is niet beschikbaar tijdens grote evenementen, feestdagen en in de zomermaanden. Reserveringen en vragen kunnen via een formulier worden ingediend.

Fiets Arrangement

Hotel de Vischpoorte Arrangementen

Ontdek het pittoreske Deventer en het omliggende Sallandse landschap met het 3-daagse Fiets Arrangement voor €167,50 p.p. (of €152,50 bij aankomst op zondag). Het arrangement omvat twee overnachtingen in een Studio appartement in het historische centrum van Deventer, een Deventer Kruidkoek, een flesje wijn, een informatiepakket over Deventer, een stadswandeling boekje, een maaltijd bij eetcafé De 7e Hemel, twee ontbijten, en optionele lunchpakketten. Fietsen kunnen veilig worden gestald in een overdekte en afgesloten stalling, en zijn ook te huur in de buurt. Diverse fietsroutes, zoals de IJssellinie route en de Heks van Lettele, bieden avontuurlijke mogelijkheden. Het arrangement is niet beschikbaar tijdens grote evenementen, feestdagen en in de zomermaanden. Reserveringen en vragen kunnen via een formulier worden ingediend; vermeld “fiets arrangement”.

Arrangement reserveren?

Hotel de Vischpoorte Arrangementen

Controleer eerst de beschikbaarheid van de gewenste accommodatie. Vervolgens kunt u het reserveringsformulier invullen. Na uw aanvraag nemen wij contact met u op om de keuzemogelijkheden te bespreken en sturen we een bevestiging via e-mail.