Bed & Breakfast Deventer

Bed and Breakfast Deventer op een twee unieke locaties in de oude binnenstad!

Bed and Breakfast Deventer. In de binnenstad van Deventer bevindt zich de oudste wijk, genaamd het Noorderbergkwartier. Daar liggen onze twee nieuwe Bed & Breakfast locaties. Beide accommodaties zijn gevestigd in een historisch pand dat dateert van begin vorige eeuw. Ze liggen midden in het centrum van Deventer en zijn erg rustig. U bevindt zich op korte afstand in de gezellige winkelstraten van Deventer. Horecagelegenheden, waaronder restaurants van zeer hoge kwaliteit, bevinden zich op loopafstand.

Uniek aan dit appartement en de woning is dat ze  de sfeer hebben van lang vervlogen tijden, en ze voldoen aan de moderne eisen van nu.

Bed and Breakfast Deventer, het appartement

Het woonoppervlakte is ca. 85 m². Het appartement heeft een open keuken en een nette badkamer met douche en toilet. De slaapkamer met een tweepersoonsbed bevindt zich op de vide die met een trap te bereiken is.  De woonkamer straalt warmte uit, gezien de oude bouwelementen die bewaard zijn gebleven.

Bed and Breakfast Deventer, de woning 

Ook de B&B woning heeft een eigen opgang. Op de begane grond bevindt zich de hal, slaapkamer, cv en ruime badkamer met bad, wastafel en toilet. Op de 1e verdieping bevinden zich een tweede  toilet en de woonkamer met open keuken. Via een vlizo trap kunt u de zolder bereiken.

Foto’s van de B&B woning en het appartement ziet u wanneer u de button reserveren aanklikt.

De omgeving van ons Bed and Breakfast in Deventer

In de binnenstad, in de oudste wijk van Deventer genaamd het Noorderbergkwartier, bevindt zich ons Bed & Breakfast appartement. Deze wijk is echt een levendig buurtje met veel restaurants, een theater met filmzalen, het mooie stadhuis en natuurlijk de Lebuïnus Kerk of te wel de Grote Kerk. Quan inhoud is deze kerk één van de grootste van Nederland. Het ligt aan de het Grote Kerkhof dat in 2022 prachtig opgeknapt is. In de zomer lijkt het wel de Mediterannee.

Het appartement bevindt zich in een historisch pand dat dateert van begin vorige eeuw. Het ligt in het centrum van Deventer en het is er tegelijkertijd heel erg rustig. U bevindt zich binnen een minuut in de gezellige winkelstraten van Deventer. De horecagelegenheden, waaronder zeer goede restaurants, bevinden zich op korte loopafstand.

Bijzonder aan de B&B is dat het volledig de sfeer van lang vervlogen tijden “ademt” en dat het volledig voldoet aan de comforteisen van deze tijd.

Overige extra’s:

 • Gratis Wifi
 • Gratis koffie (Nespresso) en thee
 • We brengen het ontbijt naar de woning of het appartement voor € 10,- p.p.
 • Een welkomstdrankje staat altijd voor u klaar
 • Uitchecktijd is op elke dag tot 11:00 uur
 • Parkeergelegenheid is beschikbaar. Vanwege beperkt aantal plaatsen verzoeken we u van tevoren een parkeerplaats te reserveren.
 • De parkeerkosten zijn € 20,00 per dag
 • Kinderen tot 4 jaar gratis
 • Op verzoek een babybedje
 • Afgesloten gratis fietsenstalling
 • Het NS station is op 10 minuten loopafstand

Op het incheckadres Nieuwe Markt 40 te Deventer wordt u van harte verwelkomd. Vanuit dit adres wordt u naar de B&B locatie gebracht. De loopafstand is 250 meter. Inchecken vanaf 15:00 uur. Uitchecken is tot 12:00 uur.

Ook te huur voor langere periodes bijvoorbeeld 1 of 2 maanden. Klik op de button “informatie aanvragen” en vul het formulier in met uw vraag en u krijgt een snel en accuraat antwoord.

Prijzen

De meest actuele prijzen vindt u door de datum van uw verblijf in te geven en dan op controleer te klikken.

Het hotel hanteert afwijkende prijzen bij grote evenementen en bijzondere feestdagen.

Hotel de Vischpoorte

Peter van den Hengel

Onze kamers

We zijn een prachtig stadshotel met 12 kamers/appartementen en zijn uniek in de verscheidenheid aan kamers. Onze kamers/appartementen beschikken over…

Parkeermogelijkheden

Het hotel beschikt over een beperkt aantal overdekte en openbare parkeerplaatsen die vlak bij het hotel liggen. U kunt via onze website online een parkeerplaats…

Lokaties van onze kamers

Het bijzondere van ons hotel zijn de prachtige locaties van onze accommodaties. De locatie is altijd in het centrum van Deventer, op loopafstand van…

Over Deventer

De hanzestad Deventer is één van de oudste steden van Nederland en ook de leukste winkelstad! Al in het jaar 768 bouwde een Angelsaksische missionaris…