Centrum Deventer bed en breakfast

Op zoek naar een hotel in het centrum van deventer met bed en breakfast?

Unieke Bed en Breakfast locaties in het centrum van Deventer!

Bed and Breakfast Deventer. In het centrum van Deventer, in de oudste wijk van Deventer genaamd het Noorderbergkwartier, bevinden zich onze 2 nieuwe Bed en Breakfast locaties. Beide accommodaties zijn gevestigd in historische panden die dateren van begin vorige eeuw. Ze liggen allebei in het centrum van Deventer en het is er tegelijkertijd heel rustig. U bevindt zich binnen een minuut in de gezellige winkelstraten van Deventer. Horeca gelegenheden, waaronder zeer goede restaurants, bevinden zich op korte loopafstand.

Bijzonder aan deze locaties in het centrum van Deventer is dat ze volledig de sfeer van lang vervlogen tijden “ademen” en dat ze volledig voldoen aan de comforteisen van deze tijd.

Bed and Breakfast Deventer, het appartement

Het woonoppervlakte is ca. 85 m2. Het appartement heeft een eigen opgang en is voorzien van een open keuken en een badkamer met douche en toilet. De slaapkamer met tweepersoons bed bevindt zich op de “vide” die per trap bereikbaar is.  De woonkamer is erg sfeervol vanwege de oude bouwelementen die bewaard zijn gebleven.

Bed and Breakfast Deventer, de woning

Ook deze B&B heeft een eigen opgang. Op de begane grond bevindt zich de hal, slaapkamer, cv en ruime badkamer met bad, wastafel en toilet. Op de 1e verdieping bevinden zich een tweede toilet en de woonkamer met open keuken.

Foto’s van de B&B woning treft u hieronder aan.

Overige extra’s:

 • Gratis koffie (Nespresso) en thee
 • Gratis Wifi
 • We brengen het ontbijt naar uw woning/appartement voor € 10,- p.p.
 • Een welkomstdrankje staat altijd voor u klaar.
 • Uitchecktijd is op elke dag tot 11:00 uur.
 • Parkeergelegenheid is beschikbaar. Vanwege beperkt aantal plaatsen
 • verzoeken we u van tevoren een parkeerplaats te reserveren.
 • De parkeerkosten zijn € 20,00 per dag. (van 13:00 – 13:00 uur)
 • Kinderen tot 4 jaar zijn gratis.
 • Op verzoek kunnen we een babybedje plaatsen.
 • Afgesloten gratis fietsenstalling
 • Het NS station is op 10 minuten loopafstand

Op het incheckadres Nieuwe Markt 40 te Deventer wordt u van harte verwelkomd. Vanuit dit adres wordt u naar de B&B locatie gebracht. De loopafstand is 250 meter.
Inchecken vanaf 15:00 uur. Uitchecken is tot 11:00 uur.

Prijzen in overleg, u kunt bellen naar 0570 642144. 

Ook te huur voor langere periodes bijvoorbeeld 1 of 2 maanden. Klik op de button “informatie aanvragen” en vul het formulier in met uw vraag en u krijgt een snel en accuraat antwoord.

Onze kamers

We zijn een prachtig stadshotel met 12 kamers/appartementen en zijn uniek in de verscheidenheid aan kamers. Onze kamers/appartementen beschikken over…

Parkeermogelijkheden

Het hotel beschikt over een beperkt aantal overdekte en openbare parkeerplaatsen die vlak bij het hotel liggen. U kunt via onze website online een parkeerplaats…

Lokaties van onze kamers

Het bijzondere van ons hotel zijn de prachtige locaties van onze accommodaties. De locatie is altijd in het centrum van Deventer, op loopafstand van…

Over Deventer

De hanzestad Deventer is één van de oudste steden van Nederland en ook de leukste winkelstad! Al in het jaar 768 bouwde een Angelsaksische missionaris…