De Ijsselbiënnale gaat weer van start!

IJSSELBIËNNALE

De Ijsselbiënnale gaat weer van start! Na een jaar overgeslagen te hebben in verband corona, gaat het nu eindelijk weer door. Het is een erg leuke belevenis waar je van kunt genieten. De stad Deventer ligt op de route, waardoor het ideaal is om een nachtje in ons hotel te overnachten en daarna weer verder te gaan. Fietst u ook mee?

De internationale kunstroute vindt plaats van 18 juni t/m 19 september 2021. Bij de langste kunstroute van Nederland vindt de bezoeker ruim 26 spannende en monumentale kunstwerken, verdeeld over ruim 100 kilometer langs de IJssel in Overijssel en Gelderland. Naast de internationale buitententoonstelling biedt de IJsselbiënnale een zomerlang een breed gevarieerd activiteitenprogramma, gemaakt door tientallen cultuurmakers uit de regio.

De beste manier om de IJsselbiënnale te beleven is op de fiets. De route is onderverdeeld in verschillende fietsetappes. De IJsselbiënnale is dé fantastische aanleiding om dit prachtige gebied te bezoeken. Alle informatie over de kunstwerken, de activiteiten en de fietsroutes is te koop via de website of bij verkooppunten langs de route.