Deventer Bed and Breakfast

2x Deventer Bed and Breakfast op een unieke locatie in de oude binnenstad!

In de binnenstad van Deventer, bevindt zich de oudste wijk genaamd het Noorderbergkwartier. Daar liggen onze beide nieuwe Bed and Breakfast locaties. Beide accommodaties bevinden zich in historische panden die dateren van begin vorige eeuw. Beide liggen midden in het centrum van Deventer en het is er heel rustig. U bevindt zich meteen in de gezellige winkelstraten van Deventer. Op korte afstand bevinden zich fantastische restaurants.

Uniek aan beide locaties is dat ze de sfeer hebben van lang vervlogen tijden en dat ze voldoen aan de eisen van het heden.

Het B&B appartement

Het woonoppervlakte is ca. 85 m2. Deventer Bed and Breakfast heeft een eigen status en is voorzien van een open keuken en een nette badkamer met toilet en douche. De slaapkamer met tweepersoons bed bevindt zich op de “vide” die met een trap bereikbaar is.  De woonkamer straalt warmte uit, gezien de oude bouwelementen die bewaard zijn gebleven.

De B&B woning

Ook de B&B woning heeft een eigen opgang. Op de begane grond bevindt zich de hal, slaapkamer, cv en ruime badkamer met bad, wastafel en toilet. Op de 1e verdieping bevindt zich een tweede  toilet en de woonkamer met open keuken.

Foto’s van de B&B woning en het appartement treft u aan wanneer u op de knop “Reserveren” klikt.

Overige extra’s bij Deventer Bed and Breakfast:

 • Gratis koffie (Nespresso) en thee
 • Gratis Wifi
 • Het ontbijt brengen we langs voor € 10,- p.p.
 • Een welkomstdrankje staat altijd voor u klaar.
 • Parkeergelegenheid is beschikbaar. Vanwege beperkt aantal plaatsen
 • Uitchecktijd is op elke dag tot 11:00 uur.
 • verzoeken we u van tevoren een parkeerplaats te reserveren.
 • De parkeerkosten zijn € 20,00 per dag. (van 13:00 – 13:00 uur)
 • Kinderen tot 4 jaar zijn gratis.
 • Op verzoek kunnen we een babybedje plaatsen.
 • Afgesloten gratis fietsenstalling
 • Het NS station is op 10 minuten loopafstand

Op het incheckadres Nieuwe Markt 40 te Deventer wordt u van harte welkom geheten/  Vanuit dit adres wordt u naar de B&B locatie gebracht. De loopafstand is 250 meter.
Inchecken vanaf 15:00 uur.

Prijzen in overleg. Belt u naar 0570 642144.

Ook te huur voor langere periodes bijvoorbeeld 1 of 2 maanden. Klik op de button “informatie aanvragen” en vul het formulier in met uw vraag en u krijgt een snel en accuraat antwoord.

Prijzen

De meest actuele prijzen vindt u door de datum van uw verblijf in te geven en dan op controleer te klikken.

Het hotel hanteert afwijkende prijzen bij grote evenementen en bijzondere feestdagen.

Onze kamers

We zijn een prachtig stadshotel met 12 kamers/appartementen en zijn uniek in de verscheidenheid aan kamers. Onze kamers/appartementen beschikken over…

Parkeermogelijkheden

Het hotel beschikt over een beperkt aantal overdekte en openbare parkeerplaatsen die vlak bij het hotel liggen. U kunt via onze website online een parkeerplaats…

Lokaties van onze kamers

Het bijzondere van ons hotel zijn de prachtige locaties van onze accommodaties. De locatie is altijd in het centrum van Deventer, op loopafstand van…

Over Deventer

De hanzestad Deventer is één van de oudste steden van Nederland en ook de leukste winkelstad! Al in het jaar 768 bouwde een Angelsaksische missionaris…