Goedkoop hotel Deventer

Voor uw overnachting, weekend, midweek of zelfs vakantie zijn de appartementen van goedkoop hotel deventer De Vischpoorte één van de best beoordeelde van Nederland.

  • Goedkoop Hotel Deventer Vischpoorte is één van de best beoordeelde hotels van Nederland.
  • Het hotel is prachtig gelegen aan de IJssel én het centrum van Deventer.
  • De kamers van hotel de Vischpoorte Deventer zijn compleet ingericht. Ideaal voor langer verblijf maar ook voor één nacht.
  • De privacy van een eigen appartement met de service van een hotel.
  • De Vischpoorte is een goedkoop hotel in Deventer

Direct Boeken of meer informatie over een verblijf in Goedkoop Hotel Deventer De Vischpoorte?

Neem direct contact met ons op via onderstaande buttons. Vanzelfsprekend kunt u ons ook altijd telefonisch bereiken op : 0570-642144

Hotel De Vischpoorte heeft speciaal voor u een aantal arrangementen samengesteld!

Hotel Deventer ligt aan vele fiets- en wandelroutes waardoor u direct “en route” bent naar uw fiets- of wandelbestemming. Het pand van ons hotel in Deventer is een Rijksmonument, voor veel gasten is het een belevenis hier in Deventer te overnachten in een dergelijk uniek hotel. Dus voor een heerlijk weekend, nacht, midweek weg om te wandelen of te fietsen komt u naar goedkoop hotel Deventer: De Vischpoorte!

Bekijk meer arrangementen in de menubalk boven aan de pagina!

Door de afwezigheid van een lift en de opstapjes bij de entree, is goedkoop hotel Deventer niet geschikt voor invaliden! Het hele hotel is rookvrij.

Prijzen per kamer goedkoop hotel Deventer

De meest actuele prijzen vindt u door de datum van uw verblijf in te geven op onze website en dan op controleer te klikken.

Het verhaal van Deventer: de podwalk

Het hotel hanteert afwijkende prijzen bij grote evenementen en bijzondere feestdagen.

Deze route die bekend is van de tv serie “Het verhaal van Nederland”  kronkelt door de levendige binnenstad van Deventer. We lopen langs de woelige IJssel, wurmen ons door smalle steegjes en trekken langs scheve pakhuizen. De geschiedenis is hier duidelijk en zichtbaar aanwezig. We lopen door de straten waar de tonnen vis en zout de Hanzestad in kwamen en komen erachter waarom Deventer vroeger omheind was door een dikke stadsmuur.

Noordenbergkwartier Deventer: de locatie van ons hotel

Het Noordenbergkwartier is een woon/winkelwijk in Deventer. Hotel de Vischpoorte ligt ook in deze wijk. Het is een hele gevarieerde wijk waar mensen wonen, winkelen, genieten (van de horeca en uitgaan), overnachten en wandelen langs de IJssel en elkaar nog groeten. Het stadhuis ligt er ook, Mimik is het theater met filmzalen en de wijk ligt prachtig aan de IJssel. De sfeer is heel relaxed en veel mensen komen vaker naar toe omdat de sfeer zo ontspannend is. We uit de hectiek en genieten van de rust in het Oosten van het land. Dus kom naar Deventer, kom naar Hotel de Vischpoorte.

De eigenaar Peter van den Hengel woont ook in deze wijk. Al onze accommodaties zijn gevestigd in deze wijk.  Het is een leuke wijk om doorheen te wandelen. Wandeling compleet maken? Ga dan naar de VVV en koop de wandelgids “Noorderbergkwartier” of Wandel Dapper.

Onze kamers

We zijn een prachtig stadshotel met 12 kamers/appartementen en zijn uniek in de verscheidenheid aan kamers. Onze kamers/appartementen beschikken over…

Parkeermogelijkheden

Het hotel beschikt over een beperkt aantal overdekte en openbare parkeerplaatsen die vlak bij het hotel liggen. U kunt via onze website online een parkeerplaats…

Lokaties van onze kamers

Het bijzondere van ons hotel zijn de prachtige locaties van onze accommodaties. De locatie is altijd in het centrum van Deventer, op loopafstand van…

Over Deventer

De hanzestad Deventer is één van de oudste steden van Nederland en ook de leukste winkelstad! Al in het jaar 768 bouwde een Angelsaksische missionaris…