Hotels Deventer?

Hotel Vischpoorte is een van de beste beoordeelde hotels in Deventer

Voor uw overnachting, weekend, midweek of zelfs een vakantie behoren de appartementen van hotel Vischpoorte in Deventer tot een van de best beoordeelden van Nederland.

  • Het hotel is prachtig gelegen aan de IJssel én het centrum van Deventer.
  • De privacy van een eigen appartement met de luxe van een hotel.
  • De kamers van hotel deventer zijn ideaal ingericht voor zakenmensen.
  • Hotel Deventer de Vischpoorte is één van de best beoordeelde hotels van Overijssel.

Hotels Deventer en de omgeving

Hotel Vischpoorte ligt aan vele wandel- en fietsroutes waardoor u direct “en route” bent naar uw fiets- of wandelbestemming. Het pand van ons hotel in Deventer is een Rijksmonument, voor veel gasten is het een belevenis hier in Deventer te overnachten in een dergelijk uniek hotel. Dus voor een heerlijk weekend, nacht, midweek weg om te wandelen of te fietsen komt u naar hotel Deventer De Vischpoorte!

Prijzen per kamer

Klikt u op de beschikbaarheidsbutton, en u zult de prijzen zien in de door u gewenste verblijfsperiode.

Over Deventer

De hanzestad Deventer is één van de oudste steden van Nederland en ook de leukste winkelstad!Al in het jaar 768 bouwde een Angelsaksische missionaris een houten kerkje aan de oevers van de IJssel. Deze missionaris droeg de naam Lebuïnus. Met de komst van Lebuïnus werd de fundering van de stad Deventer gelegd. Het hotel ligt aan de voeten van de Lebuïnuskerk.

Deventer is een bijzonder leuke winkelstad. Er zijn vele monumentale straatjes en stegen met heel veel kleine boutiekjes en winkeltjes. Het is hier heel prettig winkelen. En Deventer heeft ook een groot aantal horecagelegenheden. Heerlijk eten op de pleinen of in een klein restaurantje in een klein straatje. Restaurants, theaters, schouwburg, filmhuis, bioscoop, danscafés, bruine kroegen, hippe tenten en een poppodium, we hebben het allemaal.

Als je niet van winkelen houdt,  kun je natuurlijk ook een stadswandeling (dinsdag t/m zondag) maken met of zonder een gids of lekker wandelen langs de IJssel.

De stad is ook beroemd om de grote evenementen die plaatsvinden in de historische binnenstad zoals Deventer op Stelten, Deventer Boekenmarkt en het Dickensfestijn.

En je kunt de auto laten staan want alles is loopafstand van het hotel.

Onze kamers

We zijn een prachtig stadshotel met 12 kamers/appartementen en zijn uniek in de verscheidenheid aan kamers. Onze kamers/appartementen beschikken over…

Parkeermogelijkheden

Het hotel beschikt over een beperkt aantal overdekte en openbare parkeerplaatsen die vlak bij het hotel liggen. U kunt via onze website online een parkeerplaats…

Lokaties van onze kamers

Het bijzondere van ons hotel zijn de prachtige locaties van onze accommodaties. De locatie is altijd in het centrum van Deventer, op loopafstand van…

Over Deventer

De hanzestad Deventer is één van de oudste steden van Nederland en ook de leukste winkelstad! Al in het jaar 768 bouwde een Angelsaksische missionaris…