Kaartje van lieve gasten

 

Hotel Deventer kaartje met goed nieuws

Hotel Deventer kaartje met goed nieuws.

Dit bericht lieten twee gasten achter na hun verblijf in ons hotel. Het bericht is van 7 december 2020.  Het zijn moeilijke tijden voor iedereen en het is fijn dat gasten ons hiermee een hart onder de riem proberen te steken. Het is jammer dat de horeca dicht moet en dat maakt het leven voor de eigenaren en voor de bezoekers er niet leuker op. Dan zie je ook maar weer welke rol de horeca speelt in het dagelijks leven. Zonder horeca wordt het toch een stuk saaier.

De gasten van het briefje hebben in ieder geval zicht op goed nieuws en dat is belangrijk in deze tijd. Corona verdwijnt en dan wordt het leven hopelijk weer wat aangenamer. Niet dat ik elke dag loop te klagen want gelukkig kan ik de situatie waarin we zitten ook wel relativeren. En ik prijs me gelukkig dat ik een positief ingesteld mens ben. Maar als je daar moeite mee hebt, dan wordt het lastig.

Het zou mooi zijn dat iedereen iets positief haalt uit de dag waardoor het wat makkelijker wordt. Elke dag is er wel goed nieuws en het zou mooi zijn als het goede nieuws wat meer in de spotlights komt te staan. Succes met het zoeken naar het positieve.

Peter van den Hengel

Eigenaar Hotel de Vischpoorte

Facebook

 

Hotel Deventer
Kaartje van lieve gasten. Maar wat is de oplossing?