Leukste hotel Deventer

Leukste hotel Deventer

Had u in Deventer overnachtingen gepland? Kom dan voor de perfecte overnachtingen naar Hotel de Vischpoorte! Leukste hotel Deventer

  • Voor uw Deventer overnachtingen is Hotel de Vischpoorte het best beoordeelde hotel van Overijssel en omstreken.
  • Voor uw Deventer overnachtingen ligt u aan de adembenemende rivier de IJssel én in het geweldige centrum van Deventer.
  • Uw appartement is van vele gemakken voorzien. Het lijkt wel een beetje op thuiskomen

Bent u op zoek naar Deventer overnachtingen? Dan moet u bij Hotel de Vischpoorte zijn! Hotel de Vischpoorte biedt u namelijk een uitzonderlijke en amicale combinatie: de privé sfeer van een eigen appartement met de leefomstandigheden van een zeer exclusief hotel. Het perfecte plaatje voor uw Deventer overnachtingen! Kortom het leukste hotel van Deventer

Voor uw Deventer overnachtingen zijn de faciliteiten van het Deventer Hotel de Vischpoorte meer dan uitstekend. Met veel bijkomende zaken voor ondernemers die misschien ook kennissen en belanghebbenden willen kunnen verwelkomen. Voor iedereen die Deventer overnachtingen wil laten plaatsvinden, wacht als thuisbasis de comfortabele appartementen: Bij wijze van spreken uw tweede thuis maar dan in Hotel de Vischpoorte in Deventer.

Uw Deventer overnachtingen aan de overweldigende IJssel

Hotel de Vischpoorte is gelegen aan de IJssel én alsof dat nog niet genoeg is ook nog is in het historische centrum van Deventer. De aanlegpunten van de veerpont over de IJssel ligt feitelijk voor de entree van het hotel. Tevens ligt het hotel zeer geschikt voor vele wandel- en fietsroutes. Door deze voorzieningen kunt u direct “en route” naar uw fiets- of wandelbestemming.

Het pand van ons hotel in Deventer is een monumentaal pand, voor veel van onze gasten is het een hele belevenis om hier in Deventer te overnachten in een zeer onderscheidend hotel. Daarnaast is er geen lift en er zijn een aantal opstapjes bij de entree, daardoor is het hotel niet geschikt voor invaliden! Het hele hotel is rookvrij.

Uw Deventer overnachtingen in appartementen en hotelkamers van Hotel de Vischpoorte
  • De studio’s en appartementen hebben een gezellige, intieme en luxe uitstraling.
  • Ze hebben een gescheiden zitgedeelte, een bad/douche, toilet, keuken met waterkoker en gratis Senseo/Nespresso koffie, kostenloos draadloos internet en de meeste hebben interactieve televisie.
  • Afhankelijk van het type appartement kijkt u gedeeltelijk of helemaal uit over de rivier de IJssel.
  • De studio’s en meerpersoonsappartementen,hebben veel ruimte, zo kunt u gezellig afspreken met collega’s, vrienden of familie.
Ook is er gedacht aan de kleine gebruiken voor geslaagde Deventer overnachtingen in een geweldig en het leukste hotel Deventer.

Naast uw Deventer overnachtingen is alles heel goed verzorgd. Voor een lekkere bak koffie staat er op elk appartement in het Deventer Hotel de Vischpoorte een Nespresso koffiezetapparaat met benodigdheden, aan thee is ook gedacht.

Reageert u gerust

Overnachten in Deventer? Wilt u meer informatie? Of wilt u een reservering maken in Hotel de Vischpoorte? Neemt u dan contact op via e-mail of telefoon. Of reserveer hier online. We zijn u graag gastvrij van dienst.

Hotel de Vischpoorte

Appartementen Hotel Deventer

Onze kamers

We zijn een prachtig stadshotel met 12 kamers/appartementen en zijn uniek in de verscheidenheid aan kamers. Onze kamers/appartementen beschikken over…

Parkeermogelijkheden

Het hotel beschikt over een beperkt aantal overdekte en openbare parkeerplaatsen die vlak bij het hotel liggen. U kunt via onze website online een parkeerplaats…

Lokaties van onze kamers

Het bijzondere van ons hotel zijn de prachtige locaties van onze accommodaties. De locatie is altijd in het centrum van Deventer, op loopafstand van…

Over Deventer

De hanzestad Deventer is één van de oudste steden van Nederland en ook de leukste winkelstad! Al in het jaar 768 bouwde een Angelsaksische missionaris…