Nieuwe stagiair: Evy

Nieuwe stagiair Evy bij Hotel de Vischpoorte

Lieve gasten,

Mijn naam is Evy Spruyt en ik ben vanaf begin juni ’20 tot en met eind september ’20 de nieuwe stagiair. Ik zal mijzelf eerst even voorstellen!
Ik ben 17 jaar en ik woon in het mooie Vaassen. Momenteel volg ik de opleiding Leidinggevende Travel & Hospitality op het Deltion College in Zwolle. Ik zit in het 1e jaar, dus dit is ook mijn allereerste stage in deze sector.

Het zal voor mij in het begin best wel wennen zijn, omdat ik nog geen ervaring (in de praktijk) heb om achter de receptie te staan, maar ik heb er erg veel zin in!

Omdat dit hotel door een klein team gerund wordt, zal ik ook meer taken krijgen dan dat ik in een groot team zal staan. Voor mij is dat ideaal, omdat ik zo meer zelfstandigheid krijg en ik meer kan gaan leren in de praktijk. Dit wordt dus hopelijk een erg leuke en leerzame ervaring.

Verder zijn Peter en Christien hele lieve, spontane en vrolijke mensen waar je erg veel motivatie van krijgt en waar je erg veel van kunt leren.

Ik heb ontzettend veel zin om in deze periode stage te gaan lopen en veel kan gaan leren wat ik natuurlijk allemaal kan meenemen voor later!

Ik hoop u snel te zien of te spreken!

Met vriendelijke groeten,

Evy Spruyt

Hotel de Vischpoorte

Facebook