Overnachten Deventer

Wilt u overnachten in Deventer? Boek dan een overnachting bij Hotel de Vischpoorte!

  • Overnachten in Hotel de Vischpoorte gaat gepaard met de privacy van een eigen appartement met de luxe van een hotel.
  • Overnachten in Deventer is een prachtige gelegenheid aan de IJssel én in het centrum van Deventer.
  • Overnachten in Deventer? Hotel de Vischpoorte is één van de best beoordeelde hotels van Overijssel.

Wilt u graag overnachten in Deventer?

Dan komt u uit bij Hotel de Vischpoorte! Hotel de Vischpoorte biedt u een unieke en gastvrije combinatie: de privacy van een eigen woning met het comfort van een luxe hotel. Ideaal voor als u wilt overnachten in Deventer!

Voor het overnachten in Deventer bij Hotel de Vischpoorte zijn de accommondaties ideaal ingericht met veel extra’s voor zakenmensen die eventueel ook gasten willen ontvangen. Voor iedereen die in Deventer wil overnachten, wacht als thuisbasis de comfortabel ingerichte appartementen: tijdelijk uw tweede thuis in Hotel de Vischpoorte in Deventer.

Overnachten in Deventer aan de prachtige IJssel

Hotel de Vischpoorte is idyllisch gelegen aan de IJssel én in het historische centrum van Deventer. De aanlegsteiger van het pontje over de IJssel ligt praktisch bij de voordeur van het hotel. Ook ligt het hotel aan vele fiets- en wandelroutes waardoor u direct “en route” bent naar uw fiets- of wandelbestemming.  Het pand van ons hotel in Deventer is een Rijksmonument, voor veel gasten is het een belevenis hier in Deventer te overnachten in een dergelijk uniek hotel. Door de afwezigheid van een lift en de opstapjes bij de entree, is het hotel niet  geschikt voor invaliden! In het hele hotel is het verboden om te roken.

Overnachten in Deventer in hotelkamers en appartementen van Hotel de Vischpoorte
  • De moderne studio’s en appartementen hebben een warme, intieme uitstraling.
  • Ze zijn uitgerust met een apart zitgedeelte, een bad of douche, toilet, keuken of kitchenette met waterkoker en gratis Senseo/Nespresso koffie, gratis draadloos internet en de meeste hebben interactieve televisie.
  • De studio’s, appartementen, suites en penthouse zijn ruim opgezet, zodat u gezellig kunt afspreken met collega’s, vrienden of familie.
  • Afhankelijk van het type appartement kijkt u gedeeltelijk of helemaal uit over de rivier de IJssel.
Ook voor de kleine geneugten kunt u overnachten in Deventer

Rondom uw overnachting in Deventer is alles goed geregeld. Voor een goede kop koffie staat er op elk appartement in het Deventer Hotel de Vischpoorte een Nespresso koffiezetapparaat met benodigdheden en aan thee is ook gedacht.

Reageert u gerust

Wilt u overnachten in Deventer? Wilt u meer weten over ons? Of wilt u een reservering maken in Hotel de Vischpoorte? Neemt u dan gerust contact op via e-mail of telefoon. We zijn u graag van dienst!

Peter van den Hengel

Hotel de Vischpoorte 

Tel 0570 6742144