Overnachtingen Deventer

U plant overnachtingen in Deventer? Kom dan overnachten in Hotel de Vischpoorte!

  • Voor uw overnachtingen in Deventer is Hotel de Vischpoorte één van de best beoordeelde hotels van Overijssel.
  • Voor uw overnachtingen in Deventer bent u prachtig gelegen aan de IJssel én in het centrum van Deventer.
  • Uw overnachtingen in Deventer gaan gepaard met de privacy van een eigen appartement met de luxe van een hotel.

Zoekt u naar overnachtingen in Deventer? Dan komt u uit bij Hotel de Vischpoorte! Hotel de Vischpoorte biedt u een unieke en gastvrije combinatie: de privacy van een eigen woning met het comfort van een luxe hotel. Ideaal voor uw overnachtingen in Deventer!

Voor uw overnachtingen in Deventer zijn de accommodaties van het Deventer Hotel de Vischpoorte ideaal ingericht met veel extra’s voor zakenmensen die eventueel ook gasten willen ontvangen. Voor iedereen die in Deventer wil overnachten, wacht als thuisbasis de comfortabel ingerichte appartementen: tijdelijk uw tweede thuis in Hotel de Vischpoorte in Deventer.

Uw overnachtingen in Deventer aan de prachtige IJssel

Hotel de Vischpoorte is idyllisch gelegen aan de IJssel én in het historische centrum van Deventer. De aanlegsteiger van het pontje over de IJssel ligt praktisch bij de voordeur van het hotel. Ook ligt het hotel aan vele fiets- en wandelroutes waardoor u direct “en route” bent naar uw fiets- of wandelbestemming. Het pand van ons hotel in Deventer is een Rijksmonument, voor veel gasten is het een belevenis hier in Deventer te overnachten in een dergelijk uniek hotel. Door de afwezigheid van een lift en de opstapjes bij de entree, is het hotel niet geschikt voor invaliden! Het hele hotel is rookvrij.

Uw overnachting in Deventer in hotelkamers en appartementen van Hotel de Vischpoorte
  • De moderne studio’s en appartementen hebben een warme, intieme uitstraling.
  • Ze zijn uitgerust met een apart zitgedeelte, een bad of douche, toilet, keuken of kitchenette met waterkoker en gratis Senseo/Nespresso koffie, gratis draadloos internet en de meeste hebben satelliet-televisie.
  • De studio’s, appartementen, suites en penthouse zijn ruim opgezet, zodat u gezellig kunt afspreken met collega’s, vrienden of familie.
  • Afhankelijk van het type appartement kijkt u gedeeltelijk of helemaal uit over de rivier de IJssel.
Ook aan de kleine geneugten voor uw overnachtingen in Deventer denkt uw hotel

Rondom uw overnachtingen in Deventer is alles goed geregeld. Voor een goede kop koffie staat er op elk appartement in het Deventer Hotel de Vischpoorte een Nespresso koffiezetapparaat met benodigdheden en aan thee is ook gedacht.

Reageert u gerust

Overnachten in Deventer? Wilt u meer informatie? Of wilt u een reservering maken in Hotel de Vischpoorte? Neemt u dan gerust contact op via e-mail of telefoon. We zijn u graag gastvrij van dienst.

Peter van den Hengel

Hotel de Vischpoorte 

Tel 0570 642144