Slapen in Deventer?

Boek dan nu een overnachting in Hotel de Vischpoorte!

  • Hotel de Vischpoorte is één van de best beoordeelde hotels van Overijssel.
  • Hotel de Vischpoorte gaat gepaard met de privacy van een eigen appartement met de luxe van een hotel.
  • Hotel de Vischpoorte is een prachtige gelegenheid aan de IJssel én in het centrum van Deventer.

Wilt u komen slapen in Deventer? Dan komt u bij Hotel de Vischpoorte! Hotel de Vischpoorte biedt u een unieke en gastvrije combinatie: het comfort van een luxe hotel met de privacy van een eigen woning. Ideaal!

Voor het slapen in Deventer bij Hotel de Vischpoorte zijn de accommondaties ideal ingericht met veel extra’s. Ook voor zakenmensen die eventueel ook gasten willen ontvangen zeer geschikt. Voor iedereen die in Deventer wil slapen, wacht als thuisbasis de comfortabel ingerichte appartementen en hotelkamers.

Hotel de Vischpoorte aan de prachtige IJssel

Hotel de Vischpoorte is idyllisch gelegen aan de IJssel én in het historische centrum van Deventer. De aanlegsteiger van het pontje over de IJssel ligt praktisch bij de voordeur van het hotel. Ook ligt het hotel aan vele fiets- en wandelroutes waardoor u direct “en route” bent naar uw fiets- of wandelbestemming.  Het pand van ons hotel in Deventer is een Rijksmonument, een echte belevenis dus! Door de afwezigheid van een lift en de opstapjes bij de entree, is het hotel niet geschikt voor invaliden! Het hele hotel is wel compleet rookvrij.

Hotelkamers en appartementen van Hotel de Vischpoorte
  • De moderne studio’s en appartementen hebben een warme, intieme uitstraling.
  • Ze zijn uitgerust met een apart zitgedeelte, een bad of douche, toilet, keuken of kitchenette met waterkoker en gratis Senseo/Nespresso koffie, gratis draadloos internet en de meeste hebben satelliet-televisie.
  • Afhankelijk van het type appartement kijkt u gedeeltelijk of helemaal uit over de rivier de IJssel.
  • De studio’s, appartementen, suites en penthouse zijn ruim opgezet, zodat u gezellig kunt afspreken met collega’s, vrienden of familie.
Ook voor de kleine geneugten kunt u verblijven bij Hotel de Vischpoorte

Rondom uw overnachting in Deventer is alles uitstekend geregeld. Voor een goed kopje koffie staat er in elk appartement in het Deventer Hotel de Vischpoorte een Senseo- of Nespresso koffiezetapparaat met benodigdheden. Ook aan thee is ook gedacht.

Reageert u gerust

Wilt u meer informatie? Of wilt u een reservering maken in Hotel de Vischpoorte? Neemt u dan gerust contact op via e-mail of telefoon. We zijn u graag gastvrij van dienst.