Even voorstellen: Ilayda

Lieve gasten,

 

Mijn naam is Ilayda Canoglu en ik ben 17 jaar oud. Ik woon in Zwolle en van begin mei tot eind september ben ik de nieuwe stagiaire bij Hotel de Vischpoorte.

 

Momenteel volg ik de opleiding leidinggevende Travel & Hospitality op het Deltion college en ik zit nu in mijn 1e jaar. Dus dit zal mijn eerste stage zijn in de horeca.  

 

Even iets over mezelf: ik vind het leuk om films en series te kijken. Mijn favoriete serie is Stranger Things omdat elk karakter iets unieks heeft en het altijd spannend blijft. Daarom is mijn favoriete genre ook thriller. Ik vind het ook leuk om met vrienden en familie af te spreken. Vooral in de zomer met het heerlijk warme weer.

 

Omdat ik zelf uit Zwolle kom ken ik Deventer nog niet op zijn best. Maar nu alles langzaam meer versoepeld wordt, kan ik niet wachten om de binnenstad van Deventer beter te ontdekken. Zo kan ik leuke praatjes maken met de gasten over Deventer en aanbevelingen geven.

Ik heb gekozen voor Hotel de Vischpoorte omdat ik geloof dat ik hier veel kan leren over deze sector. Ik kan hier veel leren omdat het hotel wordt gerund door een klein team. Hierdoor krijg ik veel taken op me toegewezen en leer ik zelfstandig te werken. 

 

Kortom ik ben erg enthousiast en ik hoop mij goed te kunnen ontwikkelen in mijn stageperiode. Ik heb er heel veel zin in en hoop hier een mooie ervaring op te bouwen. Ik weet dat ik bij Hotel de Vischpoorte veel ga leren en dat kan ik goed gebruiken in de toekomst.

 

Ik hoop u binnenkort te verwelkomen bij Hotel de Vischpoorte.

 

Met vriendelijke groet,

 

Ilayda Canoglu
Stagiaire

Hotel de Vischpoorte