Promotie Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles Promotie

Go Ahead Eagles promotie. Er was een klein wondertje nodig maar volledig terecht is GO AHEAD EAGLES gepromoveerd naar de Eredivisie seizoen 2021 – 2022.

We wensen het team heel veel succes en mooie wedstrijden aan de Vetkampstraat 1 in Deventer. We komen vast nog wel een aantal keren kijken.

En net zoals een aantal jaren geleden komen de supporters ook wel weer bij ons overnachten. Zelfs vele supporters kwamen uit het buitenland (Schotland, Engeland, Portugal, Noorwegen) want de Adelaarshorst staat op de bucket list van veel voetballiefhebbers. Zeker ons Hostel Deventer is heel geschikt voor een voetbalteam om te overnachten.

Groeten,

Peter

Hotel de Vischpoorte

Facebook

Hotel de Vischpoorte

Hostel Deventer

Geschiedenis Wikipedia Go Ahead Eagles.

Go Ahead Eagles is een Nederlandse profvoetbalvereniging uit Deventer. De thuiswedstrijden worden gespeeld in het eigen stadion De Adelaarshorst.

Go Ahead, de club waaruit Go Ahead Eagles is voortgekomen, werd op 2 december 1902 opgericht als Be Quick.

Bij de toetreding tot de NVB in 1905 werd de club (vanwege de al bestaande Groningse club Be Quick) verplicht zijn naam te veranderen en deed dat in Go Ahead.

Op 31 juli 1971, bij de splitsing van de amateur- en de proftak, werd op voorspraak van toenmalig trainer-coach Barry Hughes de toevoeging Eagles achter de naam geplakt. De amateurs gingen verder als D.V.V. Go Ahead.

Op de UEFA-ranglijst van de beste clubs in Europa stond Go Ahead Eagles op 16 augustus 2019 op de 166e plaats met 0,250 punten