Even voorstellen: Roxy

Lieve gasten,

 

Mijn naam is Roxy Sluiter. Ik ben 18 jaar oud en kom uit een klein boeren dorpje, genaamd Dijkerhoek bij Holten. Vanaf begin februari tot en met eind juni 2021 ben ik een nieuwe stagaire bij hotel de Vischpoorte. Ik ben erg enthousiast en hoop hier een nieuwe ervaring op te bouwen.

Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding frontoffice manager op het Aventus in Apeldoorn. Ik volg deze opleiding dan ook met veel plezier. Wanneer ik deze opleiding heb afgerond, wil ik graag de studie HBO hotelmanagement volgen in Maastricht. Ik heb dan ook het volle vertrouwen dat deze stage goed aansluit op wat ik daar ga leren.

In mijn vrije tijd speel ik voetbal en houd ik van afspreken met vriendinnen. Ik ga graag de stad in om een drankje te doen of om eindeloos te winkelen. Ik vind Deventer een prachtige stad die eigenlijk alles te bieden heeft. Ik ben dan ook blij dat ik deze stad op mijn duimpje ga kennen en jullie alles over de stad te kunnen vertellen.

Ik heb gekozen voor hotel de Vischpoorte omdat het een ideaal hotel is om alles te kunnen leren. Dat komt omdat het een klein team is, en waar ik dus meerdere taken op mij heb. Peter en Christien zijn lieve en behulpzame mensen die mij alle knepen van het vak zullen leren.

Kortom, heb ik ontzettend veel zin in de stageperiode en ben ik benieuwd wat het mij gaat brengen. Ik hoop hier nieuwe dingen te leren die ik in de toekomst mee zal gaan nemen.

Ik hoop jullie een keer te mogen verwelkomen aan de receptie, en een leuk praatje te maken.

Graag tot dan!

 

Met vriendelijke groet,

Roxy Sluiter

Hotel de Vischpoorte