Sjaals kopen? Kom naar Hotel de Vischpoorte

Plaids en Sjaals

Wist u dat we bij Hotel de Vischpoorte een bijzaak hebben? We verkopen namelijk in de etalage van het hotel Plaids en Shawls of in goed Nederlands: dekens en sjaals.

Het zijn plaids, sjaals en woondekens uit Nepal. Het unieke van ons concept is dat er geen sprake is van enige tussenhandel. We kopen direct van de weverij in Nepal in. Voor de lokale mensen is dit veel beter en hierdoor kunnen we eerlijke prijzen voor onze producten hanteren. Bovendien krijgt onze inkoper en de weverijtjes een goede prijs. We hebben het grootste assortiment aan kleuren dus er zit altijd wel een kleur bij voor u. U kunt veilig online shoppen op onze website.

We hebben heel veel kleuren in onze webshop in verschillende afmetingen. Er zit altijd wel een kleur voor u bij. De sjaals zijn om te dragen en de plaids zijn om ergens op te leggen en onder te kruipen. Bijvoorbeeld op een bed of een bank.

De wol is afkomstig van de ondervacht van de Yak uit Nepal. De Yak leeft in de Himalaya op ca 3.000 meter hoogte met veel temperatuur schommelingen. De fijne wol van de ondervacht reguleert de temperatuur . Het is dus hele fijne wol die heel goed isoleert en ademt tegelijk. Mooie styling woondeken in de slaapkamer: een woondeken op een bed in de slaapkamer is erg mooi als je kiest voor een mooie passende kleur. Je kunt hem ook over het voeteneind van het bed leggen voor als je koude voeten hebt. Dat zal vast lekker slapen.

En een sjaal is natuurlijk altijd mooi om te dragen en het is nog lekker warm ook.

Dus niet alleen voor een overnachting moet u bij ons zijn maar ook voor een mooie plaid of sjaal.

De webshop vindt u op: Plaids en Shawls