Bed and breakfast de Vischpoorte

Twee unieke Bed en Breakfast locaties in het centrum van Deventer!

Bed and Breakfast Deventer

in het centrum van Deventer, in het Noorderbergkwartier, de oudste wijk van Deventer, bevinden zich onze 2 Bed en Breakfast locaties. Ze bevinden zich in historische panden die dateren van begin vorige eeuw.  Ze liggen in het centrum van Deventer en zijn tegelijkertijd heel erg rustig. U bevindt zich binnen een minuut in de gezellige winkelstraten van Deventer. Horeca gelegenheden, waaronder zeer goede restaurants, bevinden zich op korte loopafstand.

Bijzonder aan beide accommodaties in het centrum van Deventer is dat ze volledig de sfeer van lang vervlogen tijden “ademen” en dat ze volledig voldoen aan de comforteisen van deze tijd.

Bed and Breakfast Deventer, het appartement 

Het woonoppervlakte is ca. 85 m2. Het appartement heeft een eigen opgang en is voorzien van een open keuken en een badkamer met douche en toilet. De slaapkamer met tweepersoons bed bevindt zich op de “vide” die met een trap te bereiken is. De woonkamer is erg sfeervol vanwege de oude bouwelementen die bewaard zijn gebleven.

Bed and Breakfast Deventer, de woning 

Ook deze B&B locatie heeft een eigen opgang met eigen voordeur. Op de begane grond bevindt zich de hal, slaapkamer, cv en ruime badkamer met bad, wastafel en toilet. Op de 1e verdieping bevinden zich een tweede  toilet en de woonkamer met open keuken. Via een vlizo trap kunt u de zolder bereiken. Hier staat een éénpersoonsbed en we kunnen er een matras neerleggen. Het is er niet ingericht als slaapkamer.

Overige informatie:

 • Gratis Wifi
 • Gratis koffie (Nespresso) en thee
 • Ontbijt is in de woning of in het appartement. We brengen het langs. De kosten zijn € 10,- p.p.
 • Een welkomstdrankje staat altijd voor u klaar.
 • Uitchecktijd is op elke dag tot 11:00 uur.
 • Parkeergelegenheid is beschikbaar. Vanwege beperkt aantal plaatsen,  verzoeken we u van tevoren een parkeerplaats te reserveren.
 • De parkeerkosten zijn € 20,00 per dag. (van 13:00 – 13:00 uur)
 • Kinderen tot 4 jaar zijn gratis.
 • Afgesloten gratis fietsenstalling
 • Op verzoek kunnen we een babybedje plaatsen.
 • Het NS station is op 10 minuten loopafstand

Op het incheckadres Nieuwe Markt 40 te Deventer wordt u van harte verwelkomd. Vanuit dit adres wordt u naar de Bed en Breakfast locatie gebracht. De loopafstand is 250 meter.
Inchecken vanaf 15:00 uur.

Prijzen in overleg. Daarvoor belt u naar 0570 642144. 

Ook te huur voor langere periodes bijvoorbeeld 1 of 2 maanden. Klik op de button “informatie aanvragen” en vul het formulier in met uw vraag en u krijgt een snel en accuraat antwoord.

Prijzen

De meest actuele prijzen vindt u door de datum van uw verblijf in te geven en dan op controleer te klikken bij www.vischpoorte.nl

Het hotel hanteert afwijkende prijzen bij grote evenementen en bijzondere feestdagen.